Prijs vergelijken van ebook De duizend van Duijker

  De duizend van Duijker

  'Dit is mijn rijkste, leukste en verrassendste wijnboek ooit.' Hubrecht Duijker De Duizend van Duijker is een unieke combinatie van smakelijke kooptips, de beste wijn-spijscombinaties, inspirerende reisverhalen, actuele wijntrends, slimme praktijktips, aard

  Prijs vergelijken van ebook Wijnkenner in een weekend

  Wijnkenner in een weekend

  Hogesnelheid wijncursus in een weekend Met Wijnkenner in een weekend vergaar je zo veel kennis over wijn, dat je je na het voltooien van dit compacte college een wijnkenner kunt noemen.  Je leert: Hoe je veelvoorkomende wijnsoorten kunt herkennen De kunst v

  Prijs vergelijken van ebook Omfietswijngids / 2015

  Omfietswijngids / 2015

  De proefnotities van Nicolaas Klei ontlokken al jaren kreten van enthousiasme aan een ieder die van wijn houdt. Zo liet ook Remco Campert zich recentelijk lovend uit over de gids: `Ik benijd de wijndeskundigen. Wat die niet allemaal ruiken!

  Prijs vergelijken van ebook De complete wijnliefhebber

  De complete wijnliefhebber

  Wie (serieus) wijn drinkt, heeft vragen. Beginners op het wijnterrein hebben natuurlijk de meeste, maar zelfs routiniers staan wel eens vertwijfeld. Om te beginnen; welke wijn moet er gekocht worden? Uit welk land, uit welke streek, van welk jaar?

  Prijs vergelijken van ebook Chateau slurp

  Chateau slurp

  In Château Slurp onthult Ilja Gort hoe je een wijnchateau in de vaart houdt. Toen 18 jaar geleden zijn droom werkelijkheid werd, had hij gelukkig nog geen idee wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een wijnkasteel.

  Prijs vergelijken van ebook Wijnkoopgids 2016

  Wijnkoopgids 2016

  PRIMEUR! Nog meer leveranciers. Nog uitgelezener wijnen. Ook dit jaar selecteren Frank Van der Auweren en zijn ervaren proefpanel de 300 beste wijnen, 30 cavas en andere bubbels voor een betaalbare prijs uit het omvangrijke aanbod.

  Prijs vergelijken van ebook Omfietswijngids / 2016

  Omfietswijngids / 2016

  Sinds de allereerste Supermarktwijngids in 2001 zijn er honderdduizenden exemplaren van Kleis befaamde leesgids over de toonbank gegaan. Je zou gerust kunnen beweren dat Nicolaas Klei Nederland wijn heeft leren drinken.

  Abonneren op Wijn & Drank