Prijs vergelijken van ebook Case studies

  Case studies

  De case study, de bestudering van een verschijnsel in zijn natuurlijke omgeving, wordt in het Nederlandse en internationale sociale onderzoek steeds belangrijker. De vraag hoe case studies uitgevoerd (moeten) worden is niet eenvoudig te beantwoorden.

  Prijs vergelijken van ebook Prikken in praktijken

  Prikken in praktijken

  Waardering van kennis is steeds meer afhankelijk van de bruikbaarheid van verworven uitspraken en inzichten. Praktijkgericht onderzoek, dat met of in de praktijk vorm krijgt, wil direct bijdragen aan de oplossing van problemen of benutting van kansen.

  Prijs vergelijken van ebook Stochastic multiplayer games

  Stochastic multiplayer games

  Stochastic games provide a versatile model for reactive systems that are affected by random events. This dissertation advances the algorithmic theory of stochastic games to incorporate multiple players, whose objectives are not necessarily conflicting.

  Prijs vergelijken van ebook Voor het onderzoek

  Voor het onderzoek

  Een onderzoek staat of valt met een helder geformuleerde probleemstelling, de beschrijving van een kwestie zoals jij die wilt gaan onderzoeken. Bij praktijkonderzoek gaat het altijd om zaken die in de beroepspraktijk spelen.

  Prijs vergelijken van ebook Nieuwe kansen

  Nieuwe kansen

  ORATIEREEKSKansrekening wordt vaak afgedaan al seen wiskundige discipline waarin gekunstelde problemen, zonder duidelijke relevantie, geanalyseerd worden. Veelal in de sfeer van kaartspelen of het werpen met dobbelstenen.

  Abonneren op Wiskunde & Statistiek