Fallen-serie / 3 Passie

  Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen hebben Luce en Daniël elkaar telkens weer gevonden, om daarna pijnlijk weer uit elkaar gehaald te worden: Luce dood, Daniël gebroken en alleen achterlatend.

  Prijs vergelijken van ebook Veel liefs, Lucy B. Parker

  Veel liefs, Lucy B. Parker

  De 12-jarige Lucy heeft het niet gemakkelijk: ze is vlak voor de brugklas gedumpt door haar twee beste vriendinnen na een ongeluk met een stijltang moet ze noodgedwongen met een pet op naar school en dan kondigt haar moeder ook nog aan dat ze verliefd is.

  Prijs vergelijken van ebook Waanidee

  Waanidee

  Eve heeft net genoeg geld om van te leven. Ze probeert de littekens die ze aan haar jeugd heeft overgehouden te verbergen en nieuwe te voorkomen, door uit de buurt te blijven van haar smerige baas.

  Extase

  Wie wint het gevecht om Luce? Het verbazingwekkende slot van de Fallen-serie. De tijd dringt voor Luce en Daniël. Om te voorkomen dat Lucifer het verleden uitwist, moeten ze de plek vinden waar engelen op aarde zijn gevallen.

  Prijs vergelijken van ebook Flessenpost uit Amsterdam

  Flessenpost uit Amsterdam

  Wie is dat wonderlijke meisje Charlie uit Amsterdam? Ze is zo anders dan de meisjes die Tommie kent. Wie verzamelt er nu Interessante Feiten? Wie speelt er saxofoon voor de kraaien? En vooral: wie beweert dat ze prinses wordt in het nieuwe land Yucatucan?

  Prijs vergelijken van ebook Lef

  Lef

  Vey is uitverkoren om mee te spelen in Nerve, een anoniem spel dat live online wordt uitgezonden en waarbij alles draait om durven en je grenzen verleggen. Het is eng om te merken hoe goed de spelmakers haar kennen.

  Prijs vergelijken van ebook BZRK II

  BZRK II

  De eerste strijd tussen BZRK en de Armstrongs is gestreden. En ook al heeft BZRK verloren, ze geven niet op. Terwijl Bot Man de hersenen van de president van de Verenigde Staten voorziet van bedrading, probeert Plath het vernielde brein te repareren.

  Prijs vergelijken van ebook Kijk niet meer om

  Kijk niet meer om

  Sinead wordt haar hele leven al gemanipuleerd door haar broer Patrick. Als ze zestien is, verdwijnt hij. Toch blijft hij haar manipuleren. Ze ontdekt een spoor van ingewikkelde aanwijzingen, die Patrick voor haar heeft achtergelaten.

  Test

  Elvis Long woont in een Engelse kustplaats. Het is de eerste dag van de zomervakantie en hij heeft met Talisha afgesproken op de pier. Maar daar zal hij nooit aankomen. Want zodra hij buiten komt, wordt er een briefje in zijn handen gedrukt.

  Abonneren op Young Adults