Prijs vergelijken van ebook Stoppen met alcohol

  Stoppen met alcohol

  Een nieuwe methode om van een oud probleem af te komen, van de auteur die miljoenen mensen van het roken afhielp. Velen van ons drinken wel eens een glaasje alcohol, of meer. Het is een gewoonte, sociaal geaccepteerd en ook vaak ingebakken.

  Prijs vergelijken van ebook Nooit meer ziek

  Nooit meer ziek

  Biotechondernemer, healthcare-trendwatcher en professor oncologie Koen Kas katapulteert ons in Nooit meer ziek naar een toekomst met een dokter die niet langer God is.

  Prijs vergelijken van ebook Het raadsel vader

  Het raadsel vader

  Een ongemakkelijk afscheid Kunstschilder Herman Vester, 83 jaar, weet zich nog alleen te redden. Tot hij van de keldertrap valt. Zijn dochter Myra spant zich in hem zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

  De opluchting

  Pedagoog Jan Geurtz was zelf vijfentwintig jaar lang verstokt roker en heeft inmiddels met het boek De opluchting en via gelijknamige (groeps)trainingen uitgebreid aangetoond een succesvolle methode te hebben ontwikkeld om te stoppen met roken.

  Prijs vergelijken van ebook De geplaagde mens

  De geplaagde mens

  Vijftig jaar geleden dachten velen dat infectieziekten definitief bedwongen waren. De sterfte aan die aandoeningen was in de twintigste eeuw door goede hygiëne en de beschikbaarheid van vaccins en antibiotica sterk gedaald.

  Prijs vergelijken van ebook Herstel binnen de verslavingszorg

  Herstel binnen de verslavingszorg

  Jaap van der Stel geeft een overzicht van vraagstukken die voor een blijvende herstelondersteunende praktijk om een antwoord vragen. Van der Laenen en collega's gaan in op het herstel bij drugsgebruikende delinquenten.

  Abonneren op Ziekte & Allergie