Prijs vergelijken van ebook Stukjes spiegel

  Stukjes spiegel

  Eindelijk, na veel verzoeken, verschijnt een selectie van de columns van Rob van Vuure over zijn jongste zoon David (nu 13) in boekvorm. Columns waarin hij zichzelf terugziet in zijn zoon.

  Prijs vergelijken van ebook Krijg Nou Tieten!

  Krijg Nou Tieten!

  'Dat ik ooit een boek zou schrijven over zwangerschap leek me een jaar geleden nog even waarschijnlijk als dat Daphne Deckers een boek zou schrijven over de agrarische toepassingen van de rupsband in Litouwen.

  Prijs vergelijken van ebook Slaap kindje, slaap

  Slaap kindje, slaap

  Met zijn beproefde methode heeft de Spaanse kinderneuroloog Eduard Estivill al honderdduizenden kinderen met slaapproblemen en hun ouders een grote dienst bewezen. Zijn uitgangspunt is simpel: slapen is een gewoonte en gewoontes kun je leren.

  Prijs vergelijken van ebook Mama worden

  Mama worden

  Het boek dat élke zwangere vrouw in huis moet hebben Het eerste naslagwerk van eigen bodem over zwanger worden, zwangerschap, geboorte en kraamtijd, samengesteld door een team van specialisten onder leiding van prof. dr.

  Prijs vergelijken van ebook De melkfabriek

  De melkfabriek

  Boeken over borstvoeding zijn er zat. Maar boeken over borstvoeding met zowel humor als relativering én respect voor flesvoeding zijn schaars. Daarom schreef tv-presentator Sofie van den Enk samen met co-auteur Eva Munnik De melkfabriek.

  Abonneren op Zwangerschap