Prijs vergelijken van ebook Golden boys

Golden boys

Wie wil er niet de nieuwe Messi worden of de volgende Neymar? Talloze Zuid-Amerikaanse jongens die opgroeien in de Braziliaanse favelas of in Argentijnse sloppenwijken dromen ervan om profvoetballer te worden in Europa.

Amazon.nl € 12,99 - € 8,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Verwende prinsesjes

Verwende prinsesjes

Jonge meisjes gaan massaal gebukt onder de ‘seksualisering van de samenleving’. Werkende moeders hebben het héél erg zwaar. Crèches zijn slecht voor de kinderziel. Islamitische hoofddoekjes moet je zien als onschuldige

Amazon.nl € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Kraaienvoer

Kraaienvoer

Special Agent Pendergast haast zich naar een geïsoleerde gemeenschap in Kansas, waar in een graancirkel een bizar tafereel is aangetroffen rond een ernstig verminkt lijk. Het leidt tot vette krantenkoppen en angst in het dorp.

Amazon.nl € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Alles voor jou

Alles voor jou

Ellen weet dat mensen gekke dingen doen voor de liefde. Ze hoort er alles over in haar praktijk als hypnotherapeut. Dus als haar nieuwe vriend Patrick haar vertelt over zijn stalker Saskia, is Ellen eerder geïntrigeerd dan bezorgd.

Amazon.nl € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Lokvogel

Lokvogel

Lokvogel van Flynn Berry is perfect voor de lezers van Het meisje in de trein en Zusje. Als Nora de trein neemt van Londen naar het platteland om haar zusje, Rachel, op te zoeken, verwacht ze haar op het station aan te treffen.

Bol.com € 9,99 - € 5,00 = € 4,99

Het paradijs

Wanneer Liza Roozenboom lange tijd niks hoort van haar zoon Mark, die op vakantie is op het eiland Corfu, begint ze zich zorgen te maken. Het is niets voor de anders zo betrouwbare Mark om niet eens te reageren op de berichtjes die zijn moeder hem stuurt.

Ebook.nl € 12,49 - € 2,5 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Yes she's smart

Yes she's smart

Wanneer je als jonge vrouw afstudeert aan het hbo of de universiteit ben je slim. Ben je vast goed in het stapsgewijs, planmatig doen wat er van je verwacht wordt. En, relevant om te weten, je bent daar beter in dan de meeste mannen.

Managementboek € 30,00 - € 15,00 = € 15,00
Prijs vergelijken van ebook Je stem als krachtbron

Je stem als krachtbron

Bij The Voice of Holland zien we hoe deelnemers in een split second beoordeeld worden, we zijn geraakt of niet. Ook met onze spreekstem worden we binnen één seconde beoordeeld op o.a. betrouwbaarheid en sympathie.

Managementboek € 31,98 - € 15,99 = € 15,99