Prijs vergelijken van ebook Pan

Pan

Pan, de naam van een mythische god, geschreven in het bloed van gekeelde slachtoffers. Antwerpen slaapt niet meer. De stad is in de ban van een seriemoordenaar. Wetsdokter Tom Beckx krijgt de lijken op zijn snijtafel.

AKO € 12,99 - € 8,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Over elk vergeten heen

Over elk vergeten heen

Op een kunstveiling in Antwerpen is hoofdinspecteur Thomas Berg er getuige van hoe een bronzen beeld van Constantin Meunier tegen een recordprijs wordt verkocht. Het beeld stelt de mythologische figuur Psyche voor en dateert van 1894.

AKO € 12,99 - € 8,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Nevenschade

Nevenschade

Hoofdcommissaris Stijn Goris wordt vroeg uit bed gehaald. In het Jubelpark zijn de lijken aangetroffen van vijf jonge mensen. Hun lichamen liggen in de vorm van een zonnebloem.

AKO € 12,99 - € 8,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Het Brussel-syndroom

Het Brussel-syndroom

Zij is een bekende Europa-journaliste. Hij een Brits toponderhandelaar. Samen met de kersverse Europese president krijgen ze een vreemd ultimatum. Wanneer zes eurocommissarissen gelijktijdig worden ontvoerd, moet het trio verplicht samenwerken.

AKO € 12,99 - € 8,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook De chemicus

De chemicus

<p><span>Een voormalig geheim-agent moet nog één laatste zaak op zich nemen om haar naam te zuiveren en haar leven te redden in de eerste thriller van Stephenie Meyer.<br /><br />Bijna niemand weet dat ze ooit voor de Amerikaanse reg

AKO € 12,99 - € 8,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Pemberley

Pemberley

Het is 1803, zes jaar nadat Elizabeth en Darcy trouwden en hun leven op het monumentale Pemberley begon. Ze hebben twee flinke zonen en hun geliefde familieleden wonen vlakbij. De voorbereidingen voor het jaarlijkse herfstbal zijn in volle gang.

Amazon.nl € 12,99 - € 8,00 = € 4,99

Verraad

‘Met mij als vriend hoef je voor niemand bang te zijn. Behalve voor mij.’ Verraad is het levensverhaal van Willem Holleeder (1958) na de misdaad die van hem een bekende Nederlander maakte: de ontvoering van Freddy Heineken.

Ebook.nl € 13,99 - € 8,00 = € 5,99
Prijs vergelijken van ebook De draagbare Van Rossem

De draagbare Van Rossem

De complete twintigste eeuw volgend Maarten van Rossem<br>'Gisteren een terreuraanslag en vandaag weten we al dat er een nieuw tijdperk is aangebroken?' was vlak na 9/11 het retorische antwoord van Van Rossem op een vraag van de tv-presentator.

Ebook.nl € 13,99 - € 8,00 = € 5,99
Prijs vergelijken van ebook Braaf blijven

Braaf blijven

Braaf blijven (Rester sage) Arnaud Dudek. Als kind stelde hij zich voor dat als hij maar braaf zou blijven zijn leven voorspoedig zou verlopen. Een ernstige misvatting. Op zn 32ste is Martin Leroy alles kwijt zijn vriendin zijn baan.

AKO € 10,5 - € 7,55 = € 2,95
Prijs vergelijken van ebook Mannenleed

Mannenleed

Mannenleed, een crisisroman Spiritualiteit is hot! Steeds vaker moeten hard werkende mensen tijd maken om de hei op te gaan en elkaars energie te voelen, de sauna te delen of met paarden te fluisteren. Je lijkt er niet aan te ontkomen ...

AKO € 9,99 - € 7,04 = € 2,95
Prijs vergelijken van ebook Tolvlucht

Tolvlucht

Het is 1935. Piloot Lodewijk Wilde ligt in bed met een kapotte knie, opgelopen bij een schermutseling met drie jonge NSB´ers die een stuk noodlottiger had kunnen aflopen dan nu het geval is.

AKO € 9,95 - € 7,00 = € 2,95
Prijs vergelijken van ebook In Amerika

In Amerika

Sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn de Verenigde Staten het machtigste land ter wereld. Amerikanen hebben daardoor regelmatig last van zelfoverschatting, soms met ellendige gevolgen.

Ebook.nl € 12,99 - € 7,00 = € 5,99
Prijs vergelijken van ebook Juwelen

Juwelen

In Danielle Steels roman Juwelen hoopt moeder Sarah Whitfield dat ze haar familie kan herenigen in het familiekasteel in Frankrijk. Sarah en William Whitfield kopen op huwelijksreis in Frankrijk een oud kasteel.

Bol.com € 9,99 - € 6,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook Bitterzoet

Bitterzoet

In Danielle Steels roman Bitterzoet wordt persfotografe India Taylor voor de keuze gesteld: het behouden van haar huwelijk, of haar oude carrière nieuw leven inblazen… Ooit was India Taylor een succesvol persfotografe.

Bol.com € 9,99 - € 6,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook De lange weg naar huis

De lange weg naar huis

In Danielle Steels roman De lange weg naar huis is het leven van de jonge Gabriella Harrison allesbehalve fijn en beschermd… Vanuit haar schuilhoekje ziet de kleine Gabriella de gasten binnenkomen in het fraaie herenhuis van haar ouders in Manhattan.

Bol.com € 9,99 - € 6,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook De reis

De reis

In Danielle Steels roman De reis lijkt het huwelijk van Maddy en Jack Hunter een sprookje. Maar niets is wat het lijkt… Voor de buitenwereld is het huwelijk van Maddy en Jack een sprookje: een gelukkig stel met allebei een droomcarrière.

Bol.com € 9,99 - € 6,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook Hoop

Hoop

In Danielle Steels roman Hoop wordt het leven van advocaat Liz Sutherland overhoopgehaald als haar man Jack plotseling overlijdt… Liz en Jack Sutherland zijn gelukkig getrouwd, ze vormen met hun kinderen een liefdevol gezin en ze zijn succesvol met hun advo

Bol.com € 9,99 - € 6,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook Als padden schreeuwen

Als padden schreeuwen

`Als padden schreeuwen is de nieuwe spannende thriller van bestsellerauteur Lieneke Dijkzeul. Naakt en volkomen hulpeloos ligt Charlotte van den Broecke na een val op de koude vloer van haar badkamer. Ze is ervan overtuigd dat dit haar dood wordt.

Amazon.nl € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Management made simple

Management made simple

Our societies have come to the end of the road. We need a fundamental reconstruction of the systems and institutions that now govern us and redefine the roles of all the players with a stronger focus on making things work by respecting the human dimension.

Apple iTunes € 19,98 - € 9,99 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Bovenscheidend Vermogen

Bovenscheidend Vermogen

Wat maakt bepaalde merken bijzonder, en hoe komt het dat ze boven andere merken uitsteken? Dat is het Bovenscheidend Vermogen. Datgene waardoor en waarmee merken zich positief onderscheiden van andere merken.

Managementboek € 19,98 - € 9,99 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Essenties van dienend leiderschap

Essenties van dienend leiderschap

Elke christen wordt geroepen leiding te geven, een ieder op zijn of haar plaats in het contact met anderen. Om werkelijk present te zijn voor de ander, is er leiding nodig. Allereerst hebben we de leiding van Boven nodig, omdat we afhankelijke mensen zijn.

Managementboek € 27,98 - € 13,99 = € 13,99
Prijs vergelijken van ebook De kleren van de leider

De kleren van de leider

Van de auteurs van ‘De leider in de spiegel’!Geschikt voor elke manager, leidinggevende, bedrijfsleider en coach! Leiderschap is geen vaststaand gegeven. De invulling ervan evolueert mee met de veranderende context, de tijdsgeest en personen.

Managementboek € 39,98 - € 19,99 = € 19,99
Prijs vergelijken van ebook Claim je waarde

Claim je waarde

Veel therapeuten, coaches, counselors en healers met een praktijk verlangen naar financiële stabiliteit en overvloed, maar ze weten niet hoe dit te realiseren.

Managementboek € 50,00 - € 25,00 = € 25,00