Prijs vergelijken van ebook Elsevier IB almanak / 2 2014

Elsevier IB almanak / 2 2014

De Elsevier IB Almanak-DEEL I is al jaren een vertrouwde uitgave voor de aangifte inkomstenbelasting 2013 premieheffi ng volksverzekeringen en inkomens-afhankelijke bijdrage.

Ebook.nl € 50,82 - € 50,82 = € 0,00
Prijs vergelijken van ebook Vermoorde onschuld

Vermoorde onschuld

Lukas Lebowski schrijft thrillers. Bestsellers. Zijn publiek bestaat vooral uit vrouwen en die dragen hem op handen. Hij is dan ook een bijzonder knappe man die geregeld opgemerkt wordt aan de zijde van jonge, bloedmooie vrouwen.

Kobo € 15,99 - € 10,99 = € 5,00
Prijs vergelijken van ebook Het oog van de naald

Het oog van de naald

Max Cerulus, leraar aan het Heilig-Hartinstituut in Heverlee, wordt aangeklaagd wegens intimidatie van een leerling. De ouders van het meisje eisen een tuchtmaatregel, de directie tracht de gemoederen te bedaren, de leerkrachten reageren verdeeld.

Kobo € 14,99 - € 9,99 = € 5,00
Prijs vergelijken van ebook Tot de dood ons scheidt ..

Tot de dood ons scheidt ..

In Leuven vinden op korte tijd enkele voorvallen plaats die in de studentenstad voor de nodige onrust zorgen: de burgemeester laat een archeologische site op het Fochplein met bulldozers opruimen, een vrouw wordt door een onbekende op het zebrapad doodgered

Kobo € 14,99 - € 9,99 = € 5,00

De zaak Torfs

De Leuvense kunstexpert Pieter Torfs wordt benaderd door een bloedmooie vrouw, Christina Jonckheere. Zij wil Torfs inhuren om een expertise uit te voeren op een onbekend werk van de laatmiddeleeuwse schilder Martin Schongauer.

Kobo € 13,99 - € 8,99 = € 5,00
Prijs vergelijken van ebook Het tandheelkundig Jaar 2018

Het tandheelkundig Jaar 2018

Het tandheelkundig jaar 2018 biedt een overzicht van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod, beschreven door een keur van gezaghebbende Vlaamse en Nederlandse auteurs.

Kobo € 86,38 - € 8,59 = € 77,79
Prijs vergelijken van ebook Over elk vergeten heen

Over elk vergeten heen

Op een kunstveiling in Antwerpen is hoofdinspecteur Thomas Berg er getuige van hoe een bronzen beeld van Constantin Meunier tegen een recordprijs wordt verkocht. Het beeld stelt de mythologische figuur Psyche voor en dateert van 1894.

Kobo € 12,99 - € 7,99 = € 5,00
Prijs vergelijken van ebook Vernietiging

Vernietiging

Gebied X is al dertig jaar lang afgesloten van het continent. De eerste expeditie die ernaartoe ging kwam terug met verhalen over een prachtig paradijselijk landschap. Alle leden van de tweede expeditie pleegden na terugkomst zelfmoord.

AKO € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook The good girl

The good girl

Colins opdracht is duidelijk: Mia Bennett - dochter van een prominente rechter - ontvoeren en haar afleveren bij zijn opdrachtgever. Alles loopt volgens plan. Hij treft haar in een bar, krijgt haar zover dat ze met hem meegaat, maar dan verandert er iets.

AKO € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Het goede meisje

Het goede meisje

Colins opdracht is duidelijk: Mia Bennett - dochter van een prominente rechter - ontvoeren en haar afleveren bij zijn opdrachtgever. Alles loopt volgens plan. Hij treft haar in een bar, krijgt haar zover dat ze met hem meegaat, maar dan verandert er iets.

AKO € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Donker water

Donker water

iEen meeslepende thriller met een vrouwelijke hoofdpersoon die je meteen in je hart sluit/iOp een hete zomerdag vertrekt misdaadjournalist Ellen Tamm vanuit Stockholm naar haar ouderlijk huis in Sörmland.

Ebook.nl € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Verboden Verleden

Verboden Verleden

Een thriller over het opzoeken van grenzen en over extreme keuzes maken. Hij heeft eerder gedood, maar amper bewust. Jarenlang heeft hij zich verdoofd met woeste strooptochten vol duistere lust. Hij weet exact hoever hij kan gaan.

AKO € 7,99 - € 4,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook Marsepeinen vingers

Marsepeinen vingers

Servi groeit op in de jaren vijftig in Turkije. Ze is negen wanneer haar vader sterft. Haar moeder ontdekt dat ze plots heel kwetsbaar is met vijf vaderloze kinderen. Maar Servi maakt zich geen zorgen. Ze is immers voorbestemd voor grootse dingen.

AKO € 12,99 - € 3,00 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Het eiland

Het eiland

Bij een brutale roof uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton worden vijf manuscripten van F. Scott Fitzgerald ontvreemd. Hoewel de toegesnelde politie er met de neus bovenop staat, weten de daders te ontkomen.

AKO € 11,99 - € 2,00 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Strafrecht

Strafrecht

De auteurs van dit Elementaire Deeltje laten zien welke mogelijkheden het strafrecht heeft én welke beperkingen erin liggen besloten.

Apple iTunes € 9,98 - € 4,99 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Bullshit jobs

Bullshit jobs

Graeber beschrijft in dit boek het hoe en waarom van deze banen, die voortkomen uit het westerse kapitalisme maar er eigenlijk haaks op staan (ze lijken meer op de werkverschaffing in het voormalige Oostblok).

Apple iTunes € 25,98 - € 12,99 = € 12,99
Prijs vergelijken van ebook Oh nee, een goed idee

Oh nee, een goed idee

Veel organisaties hebben geen gebrek aan goede ideeën, zeker niet na allerhande brainstormsessies. Ze stranden helaas vaak na ellenlange vergaderingen en dan, op een bepaalde dag, hoor je er niks meer van. We waren toch enthousiast en gemotiveerd?

Managementboek € 29,98 - € 14,99 = € 14,99
Prijs vergelijken van ebook Kort juridisch

Kort juridisch

Op 22 juni 2018 heeft de bekende advocaat Peter Wakkie de leeftijd van 70 jaar bereikt. Aanleiding voor een aantal bevriende (ex-) advocaten voor het initiatief voor een Liber Amicorum.

Managementboek € 90,16 - € 45,08 = € 45,08