Prijs vergelijken van ebook Het tandheelkundig jaar 2017

Het tandheelkundig jaar 2017

Het tandheelkundig jaar 2017 biedt een overzicht van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod, beschreven door een keur van gezaghebbende Vlaamse en Nederlandse auteurs.

Bol.com € 86,38 - € 8,59 = € 77,79
Prijs vergelijken van ebook Donker woud

Donker woud

Jules Epstein, een vermogend New Yorker, besluit aan het einde van zijn leven een andere weg in te slaan en
zijn rijkdom beetje bij beetje te doneren. Met de laatste restanten reist hij naar Israël om daar een blijvend

Ebook.nl € 12,99 - € 8,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook De bekeerlinge

De bekeerlinge

In een klein dorp in de Provence wordt sinds mensenheugenis over een pogrom en een verborgen schat gesproken. Eind negentiende eeuw vindt men in een synagoge in Caïro een hoeveelheid opzienbarende joodse documenten.

Ebook.nl € 12,99 - € 7,00 = € 5,99
Prijs vergelijken van ebook Mijn allerliefste schat

Mijn allerliefste schat

‘Mijn allerliefste schat’ van Gabriel Tallent draait om de veertienjarige overlever Turtle Alverston. Waar Turtles fysieke wereld zich weids rondom haar uitstrekt, is haar innerlijke wereld klein.

Ebook.nl € 12,99 - € 7,00 = € 5,99
Prijs vergelijken van ebook Topman

Topman

Een geheim netwerk in Stockholm exploiteert al decennialang jonge meisjes. Ieder die hun voor de voeten loopt, wordt op meedogenloze wijze uit de weg geruimd.

Ebook.nl € 13,99 - € 7,00 = € 6,99
Prijs vergelijken van ebook De Krijtman

De Krijtman

Het probleem was, we werden het nooit eens over het precieze begin. Was het toen we voor het eerst de krijtmannetjes tekenden, of toen ze opeens uit zichzelf verschenen? Was het dat afschuwelijke ongeluk? Of toen ze het eerste lichaam vonden?

AKO € 14,99 - € 6,00 = € 8,99
Prijs vergelijken van ebook Ik bepaal

Ik bepaal

Wil je meer dan 5 kilo afvallen en zoek je naar een manier om je gewicht blijvend omlaag te brengen? Dan geef je jezelf met dit boek de beste kans van slagen! De meeste afslankboeken bepalen voor jou wat de beste manier is om af te vallen.

Amazon.nl € 24,99 - € 5,35 = € 19,64
Prijs vergelijken van ebook In den beginne

In den beginne

Eerste keren in de Bijbel De eerste kus in de Bijbel is geen liefdeskus. De eerste liefde in de Bijbel is niet die tussen man en vrouw. De eerste haat in de Bijbel is die van een man jegens zijn vrouw. De eerste lach in de Bijbel is tevens de laatste.

AKO € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook De vier maaltijden

De vier maaltijden

Zejde heeft één moeder, Judith, en drie mogelijke vaders. Een van hen, Jakob, schenkt Judith zijn verzameling duizend gele kanaries en vraagt haar ten huwelijk. Hoewel zij weigert met hem te trouwen, treft hij toch alle voorbereidingen voor de bruiloft.

AKO € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Het zat zo

Het zat zo

In Het zat zo keren we terug naar Shalevs geboorteplaats Nahalal, waar het huis van oma Tonja staat. Zij kwam in 1923 van Oekraïne naar Palestina en moest haar leven lang strijden om het hoofd boven water te houden, en het stof buiten de deur.

AKO € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Wat spook jij uit?

Wat spook jij uit?

Lara's overleden oudtante kan niet rusten voordat haar laatste verzoek is ingewilligd Lara Lington heeft altijd al een grote fantasie gehad. Maar nu gelooft ze dat ze echt gek aan het worden is. Normale jonge vrouwen kunnen toch geen geesten zien?

Amazon.nl € 7,99 - € 3,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Toneel

Toneel

Esther Gerritsen schreef theaterteksten voor onder meer Het Syndicaat, Toneelgroep Amsterdam, het Gasthuis, Victoria en Keesen&Co. Ze wordt tot de meest veelbelovende Nederlandse auteurs gerekend.

Amazon.nl € 7,99 - € 3,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook De fluïde organisatie

De fluïde organisatie

Elke organisatie beschikt over veel meer kracht dan je op het eerste gezicht zou denken. Vaak ontbreekt het een bedrijf net aan de methodes om die kracht te laten doorgroeien.

Apple iTunes € 39,98 - € 19,99 = € 19,99