Prijs vergelijken van ebook Zomerse familieromans, 3-in-1-bundel

Zomerse familieromans, 3-in-1-bundel

Een jonge veilingmeester gaat op zoek naar het verhaal van een mysterieuze affaire op een prachtig landgoed, de levens van twee Griekse vluchtelingen raken onlosmakelijk met elkaar verbonden, en een oud fotoboek brengt lang verborgen familiegeheimen aan het

Ebook.nl € 29,99 - € 29,99 = € 0,00
Prijs vergelijken van ebook De wijn-spijsbijbel

De wijn-spijsbijbel

Hoe kies je de beste wijn bij het eten, of het perfecte eten bij je wijn? Het is een vraag die iedere (thuis)kok en wijnliefhebber zich stelt. Iedereen weet immers dat een goede wijn-spijscombinatie een gerecht kan maken of breken.

Ebook.nl € 14,99 - € 10,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook De wereld vergeten

De wereld vergeten

Blanca Perea, docent taalkunde aan een universiteit in Madrid, is een vrouw van midden veertig. Ze is getrouwd, de kinderen zijn het huis uit en wanneer haar man haar verlaat voor een jongere vrouw, verliest ze alle grond onder de voeten.

Ebook.nl € 13,99 - € 9,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Gouden bergen

Gouden bergen

1746: De charmante Mr. Smith komt aan in New York met een wisselbrief van 1000 Britse ponden, een astronomisch hoog bedrag. Wie is hij en hoe komt hij aan dat geld?

Kobo € 13,99 - € 9,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Haar goede hand

Haar goede hand

De gecompliceerde, innige band tussen moeder en dochter Melanie, de moeder van Sonia, heeft geheugenproblemen. ‘Ze zou eigenlijk niet meer op zichzelf moeten wonen, het wordt levensgevaarlijk,’ zegt de buurvrouw.

Ebook.nl € 11,99 - € 7,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook De vrouwen van Lingenfels

De vrouwen van Lingenfels

Juni 1945: het Duitse Rijk valt uiteen en Marianne von Lingenfels, weduwe van een verzetsheld, keert terug naar het slot in Beieren waar ze voor de oorlog gastvrouw was van grote feesten voor de high society.

Kobo € 11,99 - € 7,00 = € 4,99

Verdorven

In winters Berlijn vindt een reeks bizarre moorden plaats. De Mordkommission komt geen stap verder en roept ten einde raad de hulp in van haar voormalige hoofdcommissaris Wolfgang.

Kobo € 16,99 - € 7,00 = € 9,99

Houd me vast

Bestseller voor relatietherapeuten en stellen die aan hun relatie willen werken Succesvolle titel nu in midprice We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Die hulp komt van dr.

Ebook.nl € 9,99 - € 6,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook Don't give a fuck

Don't give a fuck

Don’t Give a Fuck gaat over het terugwinnen van de kwaliteit van je leven. Sarah Knight geeft een eenvoudig te gebruiken tweestappenmethode om je eigen tijd terug te claimen. Niet meer als een kip zonder kop rondrennen om vooral anderen ter wille te zijn.

Ebook.nl € 9,99 - € 6,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook

Reviewers’ comments on the first edition

Managementboek € 27,7 - € 0,09 = € 27,61
Prijs vergelijken van ebook Drones voor Dummies

Drones voor Dummies

Het besturen van een drone is een fantastische ervaring! Om het vliegen zelf natuurlijk, maar ook vanwege de spectaculaire luchtopnames die je kunt maken. Dit boek is jouw kennismaking met de fascinerende wereld van de drone.

Apple iTunes € 39,98 - € 19,99 = € 19,99