Prijs vergelijken van ebook Via Appia

Via Appia

De naam Via Appia heeft al vele eeuwen een magische klank. In 312 v.Chr. werd het startsein voor de aanleg gegeven en nog geen vijf jaar later was het eerste traject tot Capua gereed. In 191 v.Chr.

AKO € 16,99 - € 10,00 = € 6,99
Prijs vergelijken van ebook Het huis van de regering

Het huis van de regering

Een familiesaga uit de Sovjet-tijd Deel IHet Huis van de Regering vertelt het verhaal van de bewoners van een monumentaal pand in Moskou, aan de oever van de gelijknamige rivier.

Kobo € 19,99 - € 10,00 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Leverziekten

Leverziekten

In de afgelopen jaren is veel onderzoek verricht binnen de hepatologie. Dit heeft geleid tot revolutionaire veranderingen waardoor de diagnostiek van leverziekten aanzienlijk is verbeterd.

Bol.com € 110,82 - € 7,01 = € 103,81
Prijs vergelijken van ebook Mobiel

Mobiel

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd.

AKO € 9,99 - € 7,00 = € 2,99
Prijs vergelijken van ebook De oplichters

De oplichters

Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun studie in zicht ziet hun toekomst er somber uit.

Kobo € 14,99 - € 7,00 = € 7,99
Prijs vergelijken van ebook Karkas

Karkas

Nora van Middelaar weet dat ze een profeet is maar ze weet ook dat ze dat beter voor zich kan houden. Ze verkeert in een psychische staat waarmee je nog net kunt functioneren. In Karkas volgen we haar in helverlichte en diepdonkere periodes.

Bol.com € 12,99 - € 6,49 = € 6,50
Prijs vergelijken van ebook Het eeuwige vuur

Het eeuwige vuur

Wereldwijd kijken miljoenen lezers reikhalzend uit naar dit nieuwe deel in de saga over het stadje Kingsbridge

Ebook.nl € 14,99 - € 6,00 = € 8,99
Prijs vergelijken van ebook Schone slaapsters

Schone slaapsters

In het Amerikaanse stadje Dooling, waar een vrouwengevangenis het enige gebouw van betekenis is, breekt een vreemde ziekte uit.

Bol.com € 12,99 - € 5,5 = € 7,49

54 minuten

In Amerika al maandenlang op de New York Times bestsellerlijst! 10 :00 De directeur van Opportunity High School beëindigt haar toespraak en verwelkomt alle leerlingen voor het nieuwe semester. 10 :02 De leerlingen staan op om naar hun klassen te gaan.

AKO € 12,99 - € 5,00 = € 7,99
Prijs vergelijken van ebook De laatste afspraak

De laatste afspraak

Als Frank hoort dat de koffer van Rosie Daley is gevonden, staat zijn wereld stil. Twintig jaar geleden zouden Rosie en hij samen weglopen om in Londen een nieuw leven te beginnen, maar op het afgesproken tijdstip kwam ze niet opdagen.

Amazon.nl € 14,99 - € 5,00 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Franse tuinman

Franse tuinman

<p>Miranda Claybourne heeft grootse plannen met de enorme tuin van het landhuis waar ze met  haar man en twee kinderen is gaan wonen. Ze begint vol enthousiasme, maar moet al snel  toegeven dat ze geen groene vingers heeft.

Amazon.nl € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook In eigen hand

In eigen hand

Net buiten Dublin ligt de half afgebouwde villawijk Brianstown. Door de economische crisis zijn de wegen niet afgemaakt en worden de meeste huizen niet meer opgeleverd. Een spookstad in wording.

Ebook.nl € 14,99 - € 5,00 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Vaarwel spullen

Vaarwel spullen

Fumio Sasaki is eind dertig, single, en werkt als redacteur bij een uitgeverij. Hij woont in een klein appartement in Tokyo, met drie shirts, vier broeken, vier paar sokken en niet veel meer.

AKO € 13,99 - € 4,00 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook De Walrus

De Walrus

De jonge studente Bibi, afkomstig uit een nette familie uit Amsterdam-Zuid, valt voor de charmes van de flamboyante Walrus, een grootverdienend hasjhandelaar.

AKO € 8,99 - € 4,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Overstijg jezelf

Overstijg jezelf

`Wat je vandaag denkt, bepaalt hoe je morgen leeft. Lynne McTaggert Verander je hersenen, creëer de werkelijkheid die je wenst. Hersenen zijn geen vaststaand gegeven. Je hoeft het niet je hele leven te doen met de hersenen waarmee je bent geboren.

Amazon.nl € 9,99 - € 4,00 = € 5,99
Prijs vergelijken van ebook Sirenen

Sirenen

In de donkere winterse dagen van 1959 ontmoeten een onbekende West-Friese verpleegster en een schilderende rebel elkaar in het Amsterdamse uitgaansleven. Het is liefde op het eerste gezicht en voor beiden meteen een lotsbestemming.

AKO € 12,99 - € 3,00 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook De zahir

De zahir

Een internationaal beroemde schrijver is zo druk doende met zijn literaire werk en de plichtplegingen die dat met zich meebrengt, dat hij niet in de gaten heeft dat hij zich langzaam van zijn vrouw, Esther, verwijdert.

AKO € 9,99 - € 2,00 = € 7,99
Prijs vergelijken van ebook De dagen erna

De dagen erna

Wanneer politieagent Brian Remy vijf dagen na 9/11 ontwaakt uit een coma, merkt hij dat zijn waarnemingsvermogen erg vreemd werkt.

AKO € 9,99 - € 2,00 = € 7,99
Prijs vergelijken van ebook Verscheurd 1 - Verscheurd 1

Verscheurd 1 - Verscheurd 1

Na dat ze de avond heeft doorgebracht in het huis van een van haar vrienden, besluit Fiona via de kortere weg naar huis te lopen.Dit betekent dat ze door het bos moet lopen, in plaats van de over de verlichte hoofdweg.De vreemde en onbekende geluiden om haa

Apple iTunes € 1,98 - € 0,99 = € 0,99
Prijs vergelijken van ebook Verscheurd - Verscheurd 2

Verscheurd - Verscheurd 2

Om door een weerwolf genomen te worden was het beste dat Fiona ooit overkomen is.Achteraf was ze in pijn maar voelde zich geweldig en is klaar voor meer.Met de volgende volle maand naderend, besluit ze Kyle te volgen totdat hij haar geeft wat ze wil.Dit ver

Apple iTunes € 1,98 - € 0,99 = € 0,99
Prijs vergelijken van ebook Bouquet 447 - Verleidelijk cadeau

Bouquet 447 - Verleidelijk cadeau

Op kerstavond verlaat Melody het ziekenhuis om een nieuw leven te beginnen - zonder haar knappe echtgenoot. Haar letsel heeft niet alleen haar loopbaan als danseres beëindigd, maar ook haar huwelijk.

Apple iTunes € 6,98 - € 3,49 = € 3,49
Prijs vergelijken van ebook Bouquet 448 - Betoverende Kerstmis

Bouquet 448 - Betoverende Kerstmis

Kristen dácht dat ze op alles voorbereid was toen ze miljardair Dean Suminski aanschoot met de vraag haar goede doel te sponsoren. Ze had zelfs rekening gehouden met een afwijzing van de verblindend knappe, maar norse zakenman.

Apple iTunes € 6,98 - € 3,49 = € 3,49
Prijs vergelijken van ebook Bouquet 448 - Kus bij de kerstboom

Bouquet 448 - Kus bij de kerstboom

Na een moeilijke tijd is Angelica klaar voor een nieuwe start. De advertentie in de supermarkt waarin een huishoudster wordt gevraagd, lijkt wel een geschenkt uit de hemel.

Apple iTunes € 6,98 - € 3,49 = € 3,49
Prijs vergelijken van ebook Bouqiet Family 449 - Een eerlijke kans

Bouqiet Family 449 - Een eerlijke kans

Kinderen hebben warmte en liefde nodig, vindt Libby, en al helemaal met kerst! Als ze hoort dat de vijfjarige Morgan haar moeder moet missen, en Jess Donnelly als officiële voogd is aangewezen, voelt ze een steek in haar hart.

Apple iTunes € 6,98 - € 3,49 = € 3,49
Prijs vergelijken van ebook Bouquet 449 - Lang en gelukkig

Bouquet 449 - Lang en gelukkig

Als Tommi er na één nacht met haar souschef achterkomt dat ze zwanger is, weet ze dat `lang en gelukkig' er niet in zit. Vooral niet omdat hij is vertrokken en haar heeft achtergelaten met een noodlijdend restaurant.

Apple iTunes € 6,98 - € 3,49 = € 3,49
Prijs vergelijken van ebook WWW 3 - Liam

WWW 3 - Liam

LIAMKen je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen.

Apple iTunes € 9,98 - € 4,99 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Voor Dummies - Pianospelen voor Dummies, 3e editie

Voor Dummies - Pianospelen voor Dummies, 3e editie

In deze nieuwe editie van 'Pianospelen voor Dummies' vind je alle informatie die je als beginnende of gevorderde pianospeler nodig hebt. Het boek biedt je online bovendien tientallen audioclips en video's die je helpen je pianoskills uit te breiden.

Voor Dummies € 47,98 - € 23,99 = € 23,99