Prijs vergelijken van ebook Drive

Drive

Vergeet alles wat je weet over hoe je mensen moet motiveren het zit anders in elkaar dan je dacht. Het geheim van goed presteren plezier en zin in je leven en werk is de intrinsieke motivatie.

AKO € 22,99 - € 11,00 = € 11,99
Prijs vergelijken van ebook Tot ziens in de hemel

Tot ziens in de hemel

Tot ziens in de hemel is heen boeiend, ontroerend, en geestig portret van een bijzonder echtpaar en van een voorgoed voorbije tijd; een tijd van armoede, verborgen seksualiteit en verzuiling.

Ebook.nl € 9,99 - € 9,99 = € 0,00
Prijs vergelijken van ebook Door mijn schuld

Door mijn schuld

Hoe is het als je een misdaad hebt begaan maar iedereen gelooft in je onschuld? Gunnar de Wit groeit op in een intellectueel gezin waarin klassieke muziek, kunst en literatuur ijkpunten zijn.

Ebook.nl € 7,99 - € 7,99 = € 0,00
Prijs vergelijken van ebook Chavah

Chavah

Ik werd opgeschrikt door een mannenstem die 'sjalom' zei en mij verder in het Engels, waarin ik een Russisch accent meende te horen, vroeg of hij zo goed liep naar de uitgang. Ik beaamde dat hij de goede richting opging.

Ebook.nl € 7,99 - € 7,99 = € 0,00
Prijs vergelijken van ebook Iskari 1 - De laatste Namsara

Iskari 1 - De laatste Namsara

In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf.

AKO € 9,99 - € 7,5 = € 2,49