Prijs vergelijken van ebook Onbehagen en beschaving

Onbehagen en beschaving

Of hij nu schrijft over popcultuur, drones, migratie of het dagelijkse familieleven, bestsellerauteur Mohsin Hamid neemt de lezer mee voorbij de angstaanjagende krantenkoppen uit het bezorgde Westen over een turbulent Oosten, voorbij stereotypen en vooroord

Ebook.nl € 12,99 - € 12,99 = € 0,00
Prijs vergelijken van ebook Zondeval

Zondeval

Emilie heeft de verloren gewaande brieven van Michelangelo in haar bezit. Maar er zijn meer mensen die deze brieven - vanwege hun explosieve inhoud - in handen zouden willen krijgen. Al snel beseft Emilia dat de jacht op haar geopend is.

AKO € 7,99 - € 7,00 = € 0,99

2C

<p>Bloedstollende thriller van de auteur van Boy 7</p><p>Klas 2C gaat met een touringcar voor een werkweek naar de Ardennen. Amper vertrokken, ontvangen de leerlingen een bericht via de telefoon.

Ebook.nl € 12,99 - € 5,00 = € 7,99
Prijs vergelijken van ebook Paradijsvogels

Paradijsvogels

<p><em>Paradijsvogels</em> is het beste boek van Nathalie Pagie tot nu toe!<br /><br />De eigenzinnige journaliste Tara Linders vertrekt naar Aruba voor een commerciële reportage over jonge succesvolle carrièrejagers.

AKO € 7,99 - € 4,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook Terrorisme

Terrorisme

Terrorisme en terrorismebestrijding staat doorlopend hoog op de internationale agenda. Dit handboek beschrijft de laatste stand van zaken in terrorisme en terrorismebestrijding.

Managementboek € 148,4 - € 74,2 = € 74,20