Verdorven

In winters Berlijn vindt een reeks bizarre moorden plaats. De Mordkommission komt geen stap verder en roept ten einde raad de hulp in van haar voormalige hoofdcommissaris Wolfgang.

Kobo € 16,99 - € 7,00 = € 9,99

Bloedbruiloft

.Passie en moord onder de genadeloze Spaanse zon Wolfgang voormalig hoofdcommissaris bij de Berlijnse Mordkommission wil na een persoonlijk drama in zijn leven een nieuw bestaan opbouwen aan de woeste noordwestkust van Spanje.

Kobo € 15,99 - € 6,00 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook

Reviewers’ comments on the first edition

Managementboek € 27,04 - € 0,06 = € 26,98
Prijs vergelijken van ebook Rituelen

Rituelen

?Intriges, chantage en moord tegen de fascinerende wereld van een privéschool, gecombineerd met een vleugje romantiek. Vorig jaar was slechts het begin… Reed Brennan kwam naar de elitaire Easton Academy om een nieuw leven te beginnen.

Amazon.nl € 5,99 - € 1,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Tradities

Tradities

Het Billings House heeft een nieuwe voorzitter nodig, en wie kan dat beter zijn dan Reed Brennan, de ultieme Billings Girl? Als voorzitter heeft Reed opeens meer macht dan ze ooit kon bedenken.

Amazon.nl € 5,99 - € 1,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Ambitie

Ambitie

Reed Brennan wist dat er veel zou veranderen toen ze voorzitter werd van het exclusieve Billings House.

Amazon.nl € 5,99 - € 1,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Breaking dawn

Breaking dawn

In deze uitbundig geïllustreerde filmgids met kleurenfoto's van de cast, locaties en sets van Breaking Dawn staat zeer veel achtergrondinformatie over de nieuwste verfilming van Stephenie Meyers Twilight Saga.

Amazon.nl € 5,99 - € 1,00 = € 4,99

Vakantie vol verrassingen

Charlotte heeft totaal geen zin om op vakantie te gaan, want de irritante vriend van haar moeder gaat ook mee. Hij zet haar telkens voor gek met zijn stomme grappen. Haar kleine zusje zorgt ook steeds voor pijnlijke situaties.

Amazon.nl € 5,99 - € 2,00 = € 3,99

Nieuw in New York

De Wassenaarse fashionista Annelore heeft het helemaal voor elkaar: 1. Massa's vriendinnen (van wie ze de helft niet eens bij naam kent) 2. Ongelimiteerd gebruik van haar daddy' s creditcard (shoppen is toch een levensbehoefte) 3.

Amazon.nl € 11,99 - € 4,00 = € 7,99

Vals spel

De letters springen voor mijn ogen. Ik lees het bericht en dan nog een keer en nog een keer alsof het zal veranderen, of nog beter: verdwijnen, als ik het maar vaak genoeg lees.

Amazon.nl € 11,99 - € 4,00 = € 7,99

Gone deel 2 - Honger

Vroeger kon je als je een paar dollar had gewoon de telefoon oppakken en dan stond er dertig minuten later een bezorger met een gigantische pizza voor je neus. Gesmolten bobbelige goudbruine kaas. Vettige peperoni. Hupsakee. Alsof het niks was.

Amazon.nl € 14,99 - € 5,00 = € 9,99

De val

Laura leidt een veilig en beschermd leventje, terwijl Tycho voor zijn labiele moeder zorgt en uit geldnood lid is van een bende. Als Laura door een domme fout van Tycho gewond raakt, worden de twee hopeloos verliefd op elkaar.

Amazon.nl € 16,99 - € 6,00 = € 10,99

De gele scooter

Spike is woedend. Op zijn vader, die hem een verrader vindt. Op de leraar techniek die hem vanmiddag dwarszat. Op de jongen die de koplamp van zijn scooter kapot heeft gemaakt. En zeker op het meisje dat opeens vlak voor hem op de weg gaat fietsen.

Amazon.nl € 16,99 - € 6,00 = € 10,99
Prijs vergelijken van ebook Morgen sla ik terug

Morgen sla ik terug

Nadat Robs moeder voor de zoveelste keer is geslagen door haar man, is voor haar de maat vol. Ze vlucht, samen met Rob en ze bouwen een nieuw en een veel gelukkiger bestaan op.

Amazon.nl € 16,99 - € 6,00 = € 10,99