Prijs vergelijken van ebook Silo-trilogie

Silo-trilogie

De complete trilogie in één ebook! <br>In een geruïneerd en giftig landschap leeft een grote bevolkingsgroep in een gigantische ondergrondse silo. Honderden meters onder de aardoppervlakte wonen de mensen er in een streng gereguleerde maatschappij.

Kobo € 14,99 - € 10,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Morten-trilogie

Morten-trilogie

De ambitieuze politicus Morten Mathijsen stevent af op een glorieuze verkiezingsoverwinning. Zijn partij, De Nieuwe Liberalen, gaat verrassend aan kop in de peilingen. Mathijsen is de tweede man van de partij en wil leider worden.

Kobo € 14,99 - € 10,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Hausfrau

Hausfrau

Ogenschijnlijk leidt Anna het perfecte leven met haar gezin in Zürich, maar vanbinnen gaat ze langzaam kapot. Stuurloos en niet in staat om contact te maken met haar man, begint ze een cursus Duits, Jungiaanse analyse en een serie affaires.

Kobo € 13,99 - € 10,00 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook Sara

Sara

Een pageturner waar je klamme handen van krijgt Hoe ver kun je gaan om iemand echt te treffen? Hoe hard kun je worden als je echt geraakt bent? Wanneer houdt het op?

Amazon.nl € 15,99 - € 8,00 = € 7,99
Prijs vergelijken van ebook Bijna echt gebeurd

Bijna echt gebeurd

Sam en Clementine hebben een mooi, maar druk leven: twee jonge dochters, een verantwoordelijke baan voor Sam en de hectiek van een belangrijke auditie voor Clementine, die celliste is. Van jongs af aan is Clementine bevriend met Erika.

Bol.com € 14,99 - € 8,00 = € 6,99
Prijs vergelijken van ebook Lef

Lef

Vey is uitverkoren om mee te spelen in Nerve, een anoniem spel dat live online wordt uitgezonden en waarbij alles draait om durven en je grenzen verleggen. Het is eng om te merken hoe goed de spelmakers haar kennen.

AKO € 14,99 - € 5,00 = € 9,99

Liefde of leugens

Mariska en Sam zijn dolgelukkig samen: een mooi huis leuke vrienden en allebei een goede baan. Het enige wolkje aan de stralende lucht is misschien dat zij nog steeds geen kinderen hebben gekregen. Als Sam zich laat testen blijkt hij onvruchtbaar te zijn.

Amazon.nl € 9,99 - € 5,00 = € 4,99
Prijs vergelijken van ebook Maisy en de Vermiste Muizen

Maisy en de Vermiste Muizen

Mysterie! Lollies! Wanneer een mysterieuze dief genaamd De Zwarte Laars zich de diefstal van de schoolmascottes toeeigent, heeft Maisy Sawyer een mysterie om op te lossen! Maisy is de beste detective in vierde klas.

Apple iTunes € 4,98 - € 2,49 = € 2,49
Prijs vergelijken van ebook Ster van Acht

Ster van Acht

De zeventienjarige Teagan heeft al sinds haar kindertijd beangstigende dromen. Schaduwen slaan haar elke nacht gade vanuit de hoek van haar slaapkamer.

Apple iTunes € 7,98 - € 3,99 = € 3,99
Prijs vergelijken van ebook Lang geleden - Ik ben de baas

Lang geleden - Ik ben de baas

Zelf lezen met de makers van Lang geleden...Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 3 – AVI E3Het AVI-verhaal Ik ben de baas draait om de stoere Jacoba van Beieren. Van haar vader moet ze met een ridder trouwen.

Apple iTunes € 11,98 - € 5,99 = € 5,99
Prijs vergelijken van ebook Lang geleden - De wagen van Spijker

Lang geleden - De wagen van Spijker

Zelf lezen met de makers van Lang geleden...Veilig leren lezen voor leerlingen van de basisschool groep 4 – AVI M4In De wagen van Spyker bouwen twee broers de mooiste koetsen. Zelfs een gouden! Maar zou het niet leuk zijn om een auto te bouwen?

Apple iTunes € 11,98 - € 5,99 = € 5,99
Prijs vergelijken van ebook Duin

Duin

Hertog Leto van Atreides heeft de positie van gouverneur van de planeet Arrakis aangeboden gekregen. Een bijzondere kans, want deze woestijnplaneet is de enige plek waar de ontzettend waardevolle specie melange kan worden gedolven.

Apple iTunes € 19,98 - € 9,99 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Balans

Balans

‘Bezat je nu maar een balans’. Zo luidt de titel van de eerste reeks gedichten in deze bundel. Die wens zet ook de toon van de daaropvolgende cycli.

Apple iTunes € 19,98 - € 9,99 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Complot tegen de president

Complot tegen de president

Complot tegen de president van Sam Bourne is een explosieve thriller over een moordcomplot tegen de tirannieke nieuwe president. Voor liefhebbers van House of Cards en Dan Brown.

Apple iTunes € 19,98 - € 9,99 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Reveal: Robbie Williams

Reveal: Robbie Williams

Meer dan twaalf jaar geleden publiceerden Robbie Williams en Chris Heath het lovend ontvangen boek Feel, over de weg naar roem van Robert P. Williams.

Apple iTunes € 19,98 - € 9,99 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Meisje in sneeuw

Meisje in sneeuw

Wanneer populaire scholiere Lucinda Hayes vermoord wordt aangetroffen, laat dat niemand in haar slaperige stadje in Colorado onberoerd, en zeker niet de jongen die te veel van haar hield, het meisje dat net zo'n perfect leven wilde als zij en de agent die h

Apple iTunes € 19,98 - € 9,99 = € 9,99
Prijs vergelijken van ebook Nachten in New York

Nachten in New York

Paige is met haar twee beste vriendinnen een eigen evenementenbureau begonnen. Helaas gaan de zaken rampzalig, waardoor ze gedwongen wordt hulp te vragen aan de beste vriend van haar broer, ICT-miljonair Jake Romano.

Apple iTunes € 19,98 - € 9,99 = € 9,99