Prijs vergelijken van ebook Echte helden zwijgen niet

Echte helden zwijgen niet

Op de dag voordat Stijn naar de brugklas gaat, hangt hij wat rond met zijn beste vrienden Karim en Morris. Als de jongens elkaar uitdagen wie het verst kan gooien, gaat het verschrikkelijk mis en er valt een slachtoffer.

Prijs vergelijken van ebook Rood, wit, blauw en oranje

Rood, wit, blauw en oranje

De koningin is jarig. Hugo en Britta zitten op een groot kleed voor hun huis. Ze verkopen oude spullen: een koffiemolen, een broodrooster, speelgoed en... een rood-wit-blauwe vlag. Die vlag is als eerste verkocht. Daar is opa Joost niet blij mee.

Prijs vergelijken van ebook Onder vuur

Onder vuur

Bregje is vastbesloten haar vader te redden. Het is oorlog tussen Nederland en Spanje, en Bregjes vader is in dienst bij de Spanjaarden! Hij zit in Groenlo, een oud vestingstadje, samen met het Spaanse leger. Hoe krijgt Bregje hem er veilig uit?

Prijs vergelijken van ebook Mit Papa zur Baustelle

Mit Papa zur Baustelle

Abel geht mit seinem Vater zur Baustelle. Dort wird ein Gebäude gebaut, genauso wie Abels Vater es gezeichnet hat. Abel sieht Betonmischer, Hebekräne, Baugerüste und Bagger. Er sieht auch nistende Störche.

Prijs vergelijken van ebook Sur le chantier avec papa

Sur le chantier avec papa

Abel accompagne son père au chantier. Ils sont en train de construire un bâtiment, exactement comme son père la dessiné. Abel aperçoit des bétonnières, des grues, des échafaudages et des pelleteuses. Il voit aussi des cigognes en train de faire leur nid.

Prijs vergelijken van ebook Con papa a la obra

Con papa a la obra

Abel tiene permiso para ir con su papá a la obra. Ahí están construyendo un edificio siguiendo exactamente los planos que su papá ha dibujado. Abel ve hormigoneras, piloteadoras y excavadoras. También ve Abel unas cigüeñas que están anidando.

Prijs vergelijken van ebook Lang geleden

Lang geleden

De Nederlandse geschiedenis bevat veel mooie en spannende verhalen, maar vaak zijn ze te moeilijk voor jonge kinderen. Arend van Dam heeft nu de belangrijkste gebeurtenissen toegankelijk gemaakt voor kinderen vanaf zeven jaar. LANG GELEDEN...

Prijs vergelijken van ebook Met papa mee

Met papa mee

Albert mag een dagje mee met papa in de vrachtwagen. Onderweg telt hij alle rode auto's. Hij helpt zijn vader met laden en lossen, en met het repareren van de vrachtwagen. In de haven mag Albert op de heftruck en ook in de fabriek kijkt hij zijn ogen uit.

Prijs vergelijken van ebook Ave, Caesar!

Ave, Caesar!

Avé, Caesar!: De Romeinse tijd in Nederland door Arend van Dam Ongeveer vijftig jaar voor onze jaartelling stuurde Julius Caesar zijn soldaten naar Nederland. Pas vierhonderd jaar later verdwenen ze weer. Wat is er in die tijd allemaal gebeurd?

Prijs vergelijken van ebook Bikkels - Trek je eigen plan

Bikkels - Trek je eigen plan

Robin woont op het platteland. Zijn ouders hebben een melkveebedrijf. Op een dag krijgt Robin een nieuw buurmeisje: Elke. Haar vader is varkensfokker. Dat wordt heibel, want koeien en varkens, dat gaat niet samen! Dan ontdekt Robin een geheim.

Prijs vergelijken van ebook Gebakken juf in kiwisaus

Gebakken juf in kiwisaus

De komst van een nieuwe juf gooit alles overhoop in de klas van Morrie, Paul en Fenton. De drie jongens komen in actie: juf Elisabeth moet verdwijnen. Maar het resultaat is dat de jongens zelf van school worden gestuurd.

Prijs vergelijken van ebook Lava en chocolade

Lava en chocolade

Arthurs vader Theo is een veelbelovend kunstenaar. In Guatemala probeert hij een van zijn vreemdste idee;n uit: hij wil van gloeiende lava beelden maken. Arthur vindt het maar een dwaas plan. Hij maakt liever plannen die w:l werken.

Prijs vergelijken van ebook Gemaskerd naar het bal

Gemaskerd naar het bal

In de zomer van 1784 logeert Sphie bij familie in de stad. Eerst voelt het als een bevrijding uit de kostschool. Maar haar tante wil van Sophie een welopgevoede freule maken. <br>Sophie moet een pruik en een korset dragen.

Abonneren op Arend van Dam