Hex

'Briljant en volstrekt origineel' noemde Stephen King HEX van Thomas Olde Heuvelt. HEX is een razend spannende thriller die een internationale bestseller werd.

Recensie van de Volkskrant

table width =""100%""trtddiv class=""rating-stars rating-stars--review-summary rating-stars rating-stars--large""span class=""rating-stars__value"" style=""width: 100%;""/span/div/br/brib""HEX is gruwelijk goed, slapeloze nachten gegarandeerd.""/i/b/td/tableWie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Wie er zich vestigt komt er nooit meer weg. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw met dichtgenaaide mond en ogen. Zwijgend loopt ze door de straten en dringt ze de huizen binnen, nachtenlang staat ze aan je bed. Iedereen weet dat haar ogen nooit mogen worden geopend.

Er wordt alles aan gedaan om haar aanwezigheid geheim te houden. Maar als een groep jongeren besluit viral te gaan met de heks, laat ze de moderne samenleving langzaam maar zeker afglijden naar middeleeuwse praktijken. En dan is de wraak van de Wylerheks nog niet eens begonnen...

Thomas Olde Heuvelt (1983) won de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award voor het beste korte verhaal. Zijn roman HEX is inmiddels wereldwijd verschenen bij grote uitgeverijen in de VS, Groot-Brittannië en vele andere landen.

Beschikbaarheid:
Direct te downloaden.

Recensies

Lezers gaven het e-book Hex gemiddeld 4.5 van 5 sterren, op basis van 11 beoordelingen.

Over de auteur

Thomas Baudelet Olde Heuvelt (16 april 1983) is een Nederlands schrijver van romans en verhalen in de fantastische sfeer.