Peuter-SOS

Supernanny Jo voor peuters

Het nieuwste boek Peuter-SOS van Supernanny Jo Frost gaat over de peuterjaren misschien wel moeilijkste leeftijdsfase in de opvoeding van kinderen. Nanny Jo weet met eenvoudige trucs en een liefdevolle aanpak de juiste snaar te raken en herstelt de rust in gezinnen waar het helemaal uit de hand liep.

 

Woedeaanvallen van je peuter

Hou houd je het hoofd koel als je zoontje zich in de supermarkt dramatisch ter aarde stort? Hoe reageer je als je dochter haar speelgoed niet wil delen en steeds een scène maakt? Jo Frost leert ouders eenvoudige SOS-technieken. Zo verbetert zij de houding van de ouders én het gedrag van de peuter. Woedeaanvallen behoren binnenkort tot het verleden!

 

Over Jo Frost

 

Jaren heeft Jo Frost als nanny bij gezinnen gewerkt. Zij ontwikkelde een liefdevolle aanpak waarmee zij ontelbaar veel ouders en kinderen werelwijd heeft geholpen. Zij is in 172 landen op televisie te zien en dagelijks bezoeken ruim 100.000 mensen haar website www.jofrost.com om haar columns te lezen en ervaringen uit te wisselen in het forum.

Auteur: 
Beschikbaarheid:
Direct te downloaden.

Recensies

Lezers gaven het e-book Peuter-SOS gemiddeld 4 van 5 sterren, op basis van 1 beoordelingen.

Over de auteur

Jo Frost (geboren als Joanne A. Frost op 27 juni 1971) is een Engelse kinderjuffrouw en het centrale figuur van de televisiehit Supernanny, in Nederland onder de titel Eerste Hulp Bij Opvoeden.