Prijs vergelijken van ebook In de maneschijn

  In de maneschijn

  Illustratrice Marian van Lieshoud kwam op het idee voor dit bijzondere boek tijdens een van haar familiebezoeken aan de Verenigde Staten. Ze ontdekte hoeveel plezier klein kinderen hadden als ze samen de populaire Nederlandse kinderliedjes zongen.

  Prijs vergelijken van ebook Mijn moeder verzamelt vaders

  Mijn moeder verzamelt vaders

  Lezen voor gebruik: dit boek is aanbevolen voor kinderen en volwassenen die zich door hun volwas niet laten hinderen. Bevat verzinsels op rijm en ongerijmde tekeningen. Aanbevolen dosis: één of meerdere gedichten per dag naar gelang uw toestand.

  Prijs vergelijken van ebook Kaatje Ka

  Kaatje Ka

  Kaatje Ka is een gedichtenbundeltje voor peuters en kleuters. Het boekje is zeer geschikt om er 's avonds voor het slapen gaan één gedicht uit voor te lezen. Na ieder gedicht volgt er een heel kort versje met een Bijbelse boodschap.

  Prijs vergelijken van ebook Liselotje naar de speelzaal

  Liselotje naar de speelzaal

  Eindelijk is Liselotje groot genoeg. Ze mag naar de peuterspeelzaal. Plakken, scheuren, plaatjes kleuren, schommelen, steppen, en nog veel meer. De koning wil een keertje kijken. Maar hij is wel een beetje bang. 'Ik zorg wel voor papa,' zegt Liselotje.

  Prijs vergelijken van ebook Die wil ik!

  Die wil ik!

  Vanuit het hele land komen de mensen naar de dierenwinkel van Lambertus. Welk dier je ook wilt, Lambertus verkoopt het. Op een dag komt Niels de winkel binnen. Hij mag een dier uitkiezen, maar zijn moeder heeft wel heel speciale wensen.

  Prijs vergelijken van ebook Liselotje is jarig

  Liselotje is jarig

  Liselotje is een meisje en ze woont in een paleisje in een land hier ver vandaan waar heel veel paleisjes staan Het is feest, want Liselotje is jarig. Haar stoeltje is versierd, de postbode brengt kaarten en ze krijgt een heleboel cadeautjes.

  Prijs vergelijken van ebook De liefste papa en ik

  De liefste papa en ik

  Het belooft een spannende dag te worden: papa en Beertje gaan voor het eerst samen vissen vangen. Onderweg naar de rivier wil Beertje papa laten zien wat hij allemaal al kan. Hij kan eten zoeken. Hij kan klimmen en klauteren.

  Prijs vergelijken van ebook Ontdekken met de liefste papa

  Ontdekken met de liefste papa

  Beertje wil heel veel weten. Wanneer is het straks? Waar is vandaag gebleven als het morgen is geworden? Waar is hier en waar is daar? Wat is het verschil tussen ruiken en proeven? Samen met papa doet Beertje een aantal wonderlijke ontdekkingen.

  Prijs vergelijken van ebook Sport

  Sport

  Deze poëzie heeft linken naar verschillende werelden, waaruit blijkt dat uiteindelijk in elke leefwereld het voortbestaan een vorm van sport aanneemt.

  Abonneren op Poëzie, Rijmpjes & Versjes